Båter

Naturvettene har båter som vi bruker aktivt hele båtsesongen (mars- oktober). Her lærer barna om sjølivet både til lands og til vanns. De blir kjent med ulikt fiskeutstyr, utstyr til båt, hvordan oppføre seg om bord, vær og vind på sjøen, tilberede og smake på sjømat, fakta om dyr som lever ved og i sjøen og mye mer.

Elektriske barnehagesykler

Barnehagen kjøpte våren 2018 to el-sykler med plass til seks barn i hver sykkel. Med disse to syklene har vi nå fått muligheten til å utforske nye turområder og steder med barna. Alt er lett tilgjengelig med syklene.

I rammeplanen (2017) står det at personalet skal utforske ulike landskap, introdusere barna for personer, steder og samfunnsinstitusjoner i nærmiljøet for å skape tilhørighet, og hjelpe barna med å orientere seg og ferdes trygt. Hvis du ser to røde sykler susende på veien, så er det Bru barnehage i farta!

Interaktiv tavle/ Smartboard

Interaktiv tavle, også kalt digital tavle, elektronisk tavle, eller interaktiv whiteboard, er en tavle som er utstyrt med prosjektor som kan vise skjermbildet fra en tilkoblet datamaskin eller som er en stor, berøringsfølsom LCD -skjerm med samme funksjon. Med LCD-skjerm kan en velge om en vil skrive og tegne på svart eller hvit bakgrunn tilsvarende krittavle eller whiteboard. Vår interaktive tavle har en hev/senk funksjon med hjul, som gjør at vi kan tilpasse/flytte tavlen etter hva den skal brukes til.